QVALIA KONTOR

Vårt uppdrag: Inredning vid flytt till större lokal. Kund: Qvalia.

qvalia_matsal.jpg
 

UTMANING
Utmaningen i projektet var arkitekturen. Fastigheten är en K-märkt fabrikslokal från sekelskiftet. Ruffa lokaler som tidigare inretts på ett tråkigt sätt skulle förnyas med enkla medel. TOL kombinerade ljusdesign med inredning och akustik för att kunna skapa de nya miljöerna.

 
qvalia_konferens.jpg
 

LÖSNING
Ett flödande spel, grafiken i Alto´s Adventure passar perfekt i tiden. Färger som går ton i ton. Vackra vyer när snowboardåkaren i snabb fart åker nedåt. Snöflingor och träd med siluetter. Kontoret har 40 arbetsplatser, en kreativ hub och en stor lounge.

Projektet är också ett bevis på att det går att göra något till rimligt pris på kort tid. Gamla möbler har målats om och återanvänds på nya sätt. Det behövdes också en del nya möbler som levererades av Lindelöfs. Köket är specialritat av TOL och byggt av vår snickare Niclas på Rosendahls snickeri.

 
qvalia_kok.jpg