Inredningens färger skall återspegla Tessins hälsoprofil / by Carin Carlsdotter Denell

lounge.jpg

Tessin har en tjänst för dig som vill placera ditt kapital direkt i fastigheter, utan krångliga avgiftsstrukturer och mellanhänder. Hos Tessin kan du som investerare få bra avkastning på ditt kapital.

Första gången vi kom till vindslokalen blev vi nog alla lite bekymrade för den låga takhöjden. Men Mirjam Adler på Affärslogik trodde på lokalen. Vi på TOL vet hur kan man skapa rymd och höjd med hjälp av möbler, inredning och trevlig atmosfär. Ljussättningen blir extra viktig. Nya glaspartier av askträ ger en exklusiv känsla. Tessin hade i tidigare lokal använt en gardin i en turkosblå kulör. Gardinen fick återanvändas som trivselskapare i landskapet och kombinerades med en ”tapet” av kork från Ogeborgs. Den intima entrén fick en grön väggnisch och möbler i kulörer som passar till Tessins grafiska program. Den sandfärgade heltäckningsmatta ger en fin naturlig golvkulör. Köket och pausrummet är till för både arbete, samling och lunchlådor med sköna soffor och ett köksbord med pinnstolar.