Vi går mot ljusare tider / by Carin Carlsdotter Denell

TOL trendspanar på belysning under Stockholm Furniture Fair. Vi startar i entrérummet med en expressiv och postmodernistisk lägenhet, design Paola Navone. Den enkla lampan är universell. Tak och belysning är som handen i handsken och vi ser allt mer expressiva tak och belysning som i sig utgör en tak.

LED ljuskällan har gjort armaturer mer spännande och kreativa som tex Flos fina lampa som likt ett band rullar sig på väggen. Många nya ljuskronor i glas, krispigt kristalliska. Big ledslingor går att böja i olika former. Fluffiga guldmoln från northen.no och guldiga pennor från Pholc. Lampor i taktila material som stickat, mjukt och kallt metall i robusta former.

Vi ser fram emot att få rita in alla dessa fina produkter. (tryck på bilden för fler belysningslösningar)