Vi söker nya medarbetare / by Carin Carlsdotter Denell

Vittraskolan

Vittraskolan

Hej!

TOL Arkitekter söker nya medarbetare. Är det du eller någon du känner? TOL arbetar med arkitektur och inredning. Hos oss är det viktigt att du som arkitekt har ett helhetsperspektiv, är initiativrik och brinner för ditt jobb. Vi söker nu en handläggande arkitekt med mastersexamen i arkitektur. Du bör ha några års erfarenhet, och om du varit ansvarig i dialogen med beställare och projektörer är det värdefullt för oss. Vi arbetar med Revit och bim projektering i samtliga projekt. Vi vill att du som söker har arbetat med 3D projektering men Revit är inte ett absolut krav. Vi vill att du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta med uppdragsgivare. Framför allt söker vi dig som har erfarenhet av skolor och förskolor samt är intresserad av att arbeta i en teambaserad process där vi alla är delaktiga och bidrar till bra arkitektur. Vad behöver du? Vi lyssnar; så maila mig din ansökan till liselotte@tolark.se.